-
moczkę
-
makówki
-
barszcz
-
barszcz z uszkami
-
zupę świąteczną:
- grochową
- grzybową
- fasolową
- rybną
-
pierogi
- ruskie
- z kapustą i grzybami
- ze szpinakiem
-
krokiety
- z kapustą i grzybami
- z pieczarkami i serem
- ze szpinakiem i serem
-
filety rybne w zalewie octowej
-
ryby smażone:
- karp filetowany
- dorsz
- łosoś
- sandacz
- halibut
- pstrąg
-
dorsz duszony w warzywach
-
gołąbki z kaszą i pieczarkami w sosie pieczarkowym
-
sos grzybowy
-
sos pieczarkowy
-
rybę po grecku
-
sałatkę śledziową na oleju lub z majonezem
-
sałatkę jarzynową
-
surówki
- z marchwi
- z selera
- z kiszonej kapusty
- z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem
-
kapusta z grzybami
Wróć do listy